♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, July 27, 2010

Cerita Hari Isnin

Salam sejahtera...

sejak Jumaat lepas
ada cam bau kucing kat area meja Mama
bukan meja Mama jer..
area meja kawan Mama pun ada..

takut kencing kucing jer..
tapi disebabkan ari jumaat sesi persekolahan singkat
tak sempat nak cari puncanya..

ari isnin pun still bau kucing
Mama ni dah la tak berapa sangat dengan kucing
cari punya cari
rupa2nya ada bawah meja Mama
terkejut jugak mula2..
sampai kawan Mama lari terus ke meja sebelah sana

tapi tengok2 comel jugak...
4 ekor..
kesian...mak dia tak datang2 sampai habis waktu sekolah...
Mama ambik letak dalam kotak..
letak kain..

moga2 mak dia datang la menyusukan anak2 dia
masa semua orang dah balik..
tersentuh hati keibuan Mama tengok dorang kelaparan camtu
mengiau pun dah tak dengar sore
agaknya letih sangat dah kot panggil mak dia...

ni la dia anak2 kucing comel tuh...


Yang Ini Pun Best



2 comments:

eima said... [Reply to comment]

ala tesian nye ... mesti mak die takut kan nk dtg takut org tau yg die branak ... pastu amik anak die ....

mamaiman said... [Reply to comment]

memang kesian...
sedih la tgk..
sebab tu saya x suka bela2 binatang nie..
sedih tgk dia sakit ke lapo ke..
mak dia takut kot org ramai2..
tapi pg tadi datg sek tgk dah tinggal 2..
agaknya mak dia baru nak pindahkan ke tempat lain la kot..

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥