♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Friday, August 13, 2010

13 Ogos 2006 Dalam Kenangan

Salam sejahtera..

minggu ni agak sibuk
menjaga orang sakit
so masa untuk update blog amatlah terhad
nak berladang lagi la terhad..

ni baru rasa ada kesempatan sikit
di hari yang penuh kenangan ni
Mama nak jugak share kenangan indah dalam hidup Mama

pada hari ini 4 tahun yang lalu
Mama bergelar graduan
istiadat konvokesyen yang penuh bersejarah
dalam lipatan memori Mama

terasa ringan kepala bila dah habis study
lega.. gembira.. terharu..
semua perasaan bercampur baur
menjadikan diri Mama sentiasa tersenyum pada hari tersebut

inilah antara kenangan yang sempat dirakamkan...

awas..muka anak dara
mungkin berbeza dengan muka Mama dara yer..; )

bersama Abah & Mama yang banyak berjasa
pic diambil sejurus Mama menerima kucupan tahniah
daripada kedua-dua insan penting dalam hidup Mama
diiringi linangan airmata gembira & bangga mereka...

bersama Abah tersayang
terima kasih Abah
tanpamu siapalah daku...

menerima kucupan tahnih drpd Mama


sebahagian keluarga yang turut hadir meraikan kejayaanku
yang tak dapat turut serta : achik ana

bersama abahlong & abah iman
a.k.a. abang2 kembarku

bersama maknjang iman

bersama Tok
terima kasih Tok.. kerana sudi datang konvo na..

bersama roomate yang kini dah bergelar Mama : wanie

bersama housemate
semua dah bergelar istero dan juga Mama
kecuali sorang je belum ada rezeki lagi..
opss..yang lelaki tu takkan la housemate
tu schoolmate..

gambar studio

gambar keluarga
semua ada

posing sakan di lake garden

di lake garden lagi

feveret pic

layan jela Mama yang over nih yer...

hehe... ; )

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥