♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Friday, August 13, 2010

GfH Iman Dah Sampai - updated

scroll down for updated story


Salam sejahtera...

semalam CD GfH iman
selamat tiba di umah Tok Abah
alhamdulillah...

oleh kerana kesibukan di rumah
dengan umah selerak
dengan kain tak berlipat
dengan lantai tak bersapu

tengok sana pening
tengok sini pening
hehe..

Mama pun belum berkesempatan nak belek2 GfH iman
nak amik gambar apatah lagi
hehe..

gambar ihsan google



gambar ihsan google


insya-Allah cuti ni Mama upload gambar
dan buat review sikit

ni review sekali imbas la yer..
Mama tengok design dia cantik
lebih cantik dari dalam gambar
warnanya terang..
yang plain Mama tak sempat tengok lagi..

ok..nanti Mama update citer ni lagi yer...


* updated on 14/8/2010


Mama baru berkesempatan snap pix GfH iman tadi
sementara iman tido ni boleh la Mama update citer siang tadi


trade mark GfH yang santeks & stylish..


GfH button printed bubble cyan
santeksssss sangattt corak dia
warna terang.. cutting besar..
didatangkan bersama 2 inserts..


ni pulak GfH button printed bubble pinky
pon santekssss sangattt..
even iman is a boy..
tapi Mama pakaikan aje dgn pinkish..
coz benda kat dalam kan..
baju iman pon ada je pinkish..
tak salah kan?..hehe..
ni memang sweet...
gigirl pakai lagi sweet...


ni GfH plain blue sky
Mama suka sebab style button dia katup ke belakang
biasa CD iman button katup ke depan
ni stylish sket kan..
so Mama jadikan koleksi iman la..
nengok button dia pon colourful..
very very very admire la...


sangat2 digalakkan la beli
kepada sesape yg masih teragak2 nak try GfH
dari segi design dan corak memang tip top
kualitinya pon harap2 cenggitu la yer..


ok..habis dah review Mama
bout this GfH


update CD iman sekarang = 66 pcs
; )

Yang Ini Pun Best



1 comments:

kakyong said... [Reply to comment]

amboi byknya CD iman... aliya ade 25 jer...

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥