♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Wednesday, September 1, 2010

Awimbawe

Salam sejahtera...
Salam 22 Ramadhan...

Alhamdulillah hari ni dah masuk hari ke-22 kita berpuasa.. Moga Allah beri kesempatan lagi untuk kita semua menghabiskan hari-hari terakhir Ramadhan tahun nie.. Sayu jugak rasa hati mengenangkan Ramadhan yang bakal berlalu...

Hari ni Mama nak cerita tentang video feveret iman. Ni la videonya...


video


Awimbawe !


Iman sangatlah addicted dengan video ni. Pada mulanya ayah dia la yang ngajo. Siap menari2 ikut kartun tuh lagi. Iman memula tak excited sangat. Nengok aje kartun tuh menari2. Agaknya dia tak paham kot. 


Sekarang ni iman dah besar sikit.. dah mula faham bahasa.. Dia suka tengok kartun nie walaupun masih takde reaksi yang over2 kan.. Yang tukang pasang jerk selalunya telebih2 excited dalam usaha nak bagi iman excited.. Hehe...


Di rumah tok abah pon iman nak tengok video ni. Sekarang ni kat umah tok abah kan ada kakak aisyah...teman umminya berpantang adik aqil... Oleh kerana pengaruh rakan sebaya. kakak aisyah pun dah ter'suka' dengan kartun awimbawe iman. Nampak jerk orang on lappy, mula la dia "awimbawe...awimbawe..."


Tapi seronok tengok kakak aisyah menonton awimbawe.. Sebabnya dia tengok dengan penuh action.. Angguk2 pale la.. Goyang2 badan la.. Hayun2 tangan la.. Agaknya sebab dia dah besar sikit.. Yang menengoknya apa lagi..gelak sakan la.. Kelakar betul budak berdua nie...


Seronoknya tengok aksi anak2 dalam dunia mereka..



Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥