♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, August 26, 2010

Jangan Baca!

Salam sejahtera..


Semenjak dua menjak ni Mama ala2 suam2 kuku nak update blog. Sebab tuh korang boleh tengok berderet jugak contest/giveaway yang Mama join. Saja suka suki memeriahkan contest orang. Bila contest sendiri takde sambutan kan. Sedihnyee...


Mungkin jugak sebab contest Mama tu khusus sangat kot. Tak ramai yang boleh join. Takpe la..insya-Allah nanti Mama seru mood-buat-contest Mama untuk merajinkan diri buat contest lain plak. Mama memang suka buat contest ni sebenarnya cuma masa dan keadaan jerk adakalanya tak mengizinkan...


Malam tadi kami sekeluarga berbuka di luar. Berbuka dengan kurma dan kuih sikit, solat maghrib dulu baru kuar makan. Ada 2 orang kawan ayah berbuka bersama. Lebih selesa melunaskan solat dulu sebelum keluar. Almaklum la..makan di kedai bersama iman pasti memakan masa lama. Ditambah dengan nak sembang2 lagi kan...


Baby ahmad pun khabarnya tak kuning sangat. Alhamdulillah... berkat doa dan usaha semua... Bila lah agaknya Mama berkesempatan nak jenguk baby ahmad lagi ye...


Buhsan sungguh rasanya kebelakangan ni. Umah pun berterabur. Kemas2 gitu aje. Tah nape rasa x semangat je. Mungkin pose..badan jadi letih...


Malas la nak celoteh lagi. Nak tunggu idea masuk dulu la...



Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥