♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, August 30, 2010

Di Ambang Ulangtahun Kemerdekaan Ke-53Salam sejahtera..
Salam merdeka...

30 Ogos 2010... Sambutan di ambang kemerdekaan peringkat sekolah dijalankan. Meriah dengan bendera warna warni dan nyanyian penuh semangat daripada guru-guru dan murid-murid. 

Walaupun serba ringkas namun padat dengan penerapan nilai dan semangat kemerdekaan. Persembahan mendeklamasikan sajak daripada PK 1 dan murid-murid serta kuiz kemerdekaan membuka minda semua dan menyingkap sejarah kegemilangan tanah air.


Gambar2 sekitar program tahunanan ini Mama tak sempat upload lagi. Sebab guna kamera orang lain. Insya-Allah nanti Mama upload...


Selamat menyambut ulangtahun kemerdekaan ke-53 buat seluruh warga Malaysia...

Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥