♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, August 3, 2010

Mama's Day Out

Salam sejahtera...

baru berkesempatan update blog
setelah agak sibuk dengan kehidupan seharian
semalam Mama ke penang
punya la dok pikir
apa la majlis/program yang diminta Mama hadir ni
kat penang lak tuh
sib bek naik bas ppd

rupanya majlis Multaqa YDP Perkim bersama GPI
ingatkan kena LDK ke berbengkel ke
lega jugak sebab memang dah out of mood
nak berbengkel berLDK bagai dah skarang

hanya 'yang terpilih' aje kena gi
haih..penat achik aih..
gi dengar ucapan, syarahan, ceramahan ajer..
letih duduk jela..
gambar nanti2 la Mama upload ye..

ayah amik cuti
sebab nak ke ipoh
menguruskan pendaftaran perniagaan kami
takut jugak kalo berniaga illegal ni kan
dah daftar...lega..alhamdulillah..

iman dok dengan opah..
petang kul 5 ayah gi amik iman
lepak2 jap pastu gi amik Mama
seronoknya Mama
turun2 bas nampak iman & ayah dah tunggu
bas pulak stop betul2 depan iman & ayah
iman punya eran tengok bas
tunjuk2 nak naik..
iman.. iman..

malam tu memang terasa kepenatannya
sib baik la iman sporting
dia pon tidur awal
lebih kurang kul 9.15 Mama bangun letak iman dalam buai
pastu Mama check ladang ngan emel jap
solat, iron baju..
pastu booom...
umah selerak..esok jela kemas..
hehe...


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥