♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, August 3, 2010

Cloth Pad ke Pad Herba?

Salam sejahtera...

sejak 2,3 menjak ni
Mama rajin nengok2
blog yang jual pad herba ni...
walaupun dah 2 tahun x period tapi excitednya lebih


macam berminat lak
since maknjang citer
pasal keburukan tuala wanita
yang selalu Mama pakai tuh kan..
Mama jadik ala2 nak bertukar ke yang lebih selamat lak

actually memang dah tau dah sebelum ni
selalu jugak jumpa kat blog orang jual
pad herba ni kan
ummi iman pon dah try masa pantang aritu
tapi macam tak terfikir nak mencuba

dah tau keburukan yang mengerikan ni
rasa2 nak try la
mungkin nak beli bulk
Mama ni jenis suka beli bulk
cadang2 nak share dengan kawan

tapi dalam fikiranku ini
ada juga terfikir nak try cloth pad kan
tapi ala2 malas lak nak basuh
sebab ia melibatkan 'darah' kan
tapi taktau lagi la..
belum wat keputusan lagik...


cam cantek2 jerk coraknya
ala2 sayang jerk nak kenakan 'dakwat merah' kat atas dia...

erm..kesimpulannya..
nanti la Mama fikir, tanya, kaji dulu...

p/s : ada sesapa yang dah try kedua-duanya atau salah satu daripadanya?
mana ok yer? apa kelebihan / kekurangannya ye? boleh share?

Yang Ini Pun Best



2 comments:

kmieja said... [Reply to comment]

salamsss....herba pad tu kak mieja ada try, berangin jerk....

satu lagi kak mieja try kat mana taou? tampal kat dahi....sebab ada satu ketika dulu migrain sampai tk blh bgn...herba pad tu 1001 mcm kan blh pakai kan...tu kak mieja try tampal kat kepala, rasa berangin jerk....:)

mamaiman said... [Reply to comment]

wsalam...

mmg ramai cakap berangin jerk..
setakat ni yg pakai sumer cakap ok..
tu yg rasa nak try...

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥