♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, August 23, 2010

WardahWadrobe 1st Ggiveaway

Salam sejahtera...

dah lama rasanya Mama tak join contest/giveaway apa2..
bukan tak penah terasa nak join cuma tak ketemu contest/giveaway yang best2..
arini Mama jumpa jugak giveaway yang hadiahnya sangat menarik..blous gitu..
Mama memang suka pakai blous...

kalau nak join tengok je blog WardahWardrobe ni yer...

tengokkan syaratnya rasa2 cam ok je..
boleh la klik SINI untuk tengok syarat nak join...

kena buat slogan
dan ini adalah slogan Mama...

saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana...
saya seorang isteri yang suka dilihat cantik oleh suaminya
juga seorang ibu yang menyusukan anaknya
dalam busana muslimah sudah semestinya
(ngam2 20 patah perkataan..hikhik..)

Mama dah follow blog tersebut dengan nama
Mama Iman

kena tag 3 orang kawan
Mama nak tag :

cik coklat
mamasyaza
miss tinta

ok..done..
kalo menang best nie..
boleh pakai raya di johor...
; )

Yang Ini Pun Best



1 comments:

suhida said... [Reply to comment]

salam,
semua dah ok.cuma saya tak jumpa link ww kat bloglist awak.nanti reply balik ye. tQ

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥