♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Wednesday, September 15, 2010

Cerita Ceriti Raya 2010

Salam Aidilfitri...

Baru berkesempatan update cerita ceriti raya tahun ni. Tahun ni...walaupun bukan seperti yang dirancang, aidilfitri tetap disambut meriah. Kami beraya di kampung Ayah di Sri Medan, Batu Pahat, Johor. Jauh kan.. Kami bertolak pada petang 30 Ramadhan dan berbuka di dalam kereta saja.

Aidilfitri di Johor sangat meriah tak terkata. Ditambah lagi dengan kepulangan semua anak2 atok. Gamatlah suasana. Aidilfitri kali nie juga sangat bermakna buat Achik Ihsan dan Achik Asmak iman sebab dorang dapat baby boy pada pagi 1 Syawal. Walaupun kecoh namun semuanya gembira dan lega dengan kehadiran seorang lagi hero menjadikan cucu nenek dan atok semuanya hero melainkan seorang sajork heroinnya... ; )

Ni lah gambar kami bertiga di pagi raya berpakaian sedondon biru yang sepatutnya menjadi tema Aidilfitri di Taiping. Wuaaa..sedey dalam gembira...

@ JOHOR

~ ayah ~ mama ~ iman

~ iman men beskal sepupunya ~

~ ayah & iman ~

~ di pagi raya kedua ~

~ atas kuda pulak ~


@ PERAK

~ bersama akhirnya kami sekeluarga ~

~ tok abah & tok mama bersama anak2, menantu2 & cucu2 ~

~ mama & abah bersama kami 6 beradik ~

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥