♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, November 15, 2010

Akhirnya Beliau Jadi Milik Orang...

Salam sejahtera...


Semalam Ahad,14 November 2010.. Hari yang memang dalam ingatan Mama. Ini kerana tarikh tersebut merupakan hari bersejarah buat sahabat baik Mama ketika di zaman persekolahan dulu. Kami panggil Deq Lah aje panggilan mesranya. Orangnya sangat peramah dan kelakar. Alhamdulillah..setelah hampir seminggu Mama sakit aritu, semalam Mama berkesempatan menghadiri kenduri kawen beliau di Lenggong. Seronok melihat sahabat baik akhirnya menjadi permaisuri di hati lelaki bergelar suami...


Mama tak snap gambar pun sebab orang ramai sangat. Jadi agak kelam kabut. Makan pun bergilir2 dengan Ayah. Ditambah dengan Iman yang mengantuk dan penat. Jadi Mama hanya pinjam gambar2 daripada FB teman2 lain...

Deq Lah dan suami, Zarul...
di malam pernikahan mereka...

dua sahabat Mama
Deq Lah dan Ina
di majlis resepsi beliau...

Nanti kalau ada kawan2 upload lagi, Mama update kat sini...


Yang Ini Pun Best1 comments:

Zaidah said... [Reply to comment]

selamat pengantin baru....

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥