♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Friday, November 12, 2010

Contest Berapa Nilai KAMI?

Salam sejahtera...

Semalam Mama jalan2 baca cerita2 kat bloglist.. Terjumpa kisah INI di blog Mama Ruhil Iman. Nampak sticker kereta handmade daripada Mama Ruhil Iman. Walla..cunnye..comelnye..cutenye.. Terus tinggal komen nak tempah.. Tengok nie..comel kan... Bayangkan kalo tertulis nama Iman Bukhari kat situ.. Kan cute kan.. Hehe.. Sebenarnya memang dah lama Mama cari sticker kereta yang best dan exklusif tapi ni la baru jumpa. Bestnyeee kalo menang leh dapat free.. Hehe...

gambar finjam dari blog Mama Ruhil Iman...

Hari ni Mama baru baca emel Mama Ruhil Iman pasal order Mama semalam. Rupanya Mama Ruhil Iman wat contest lak suh teka berapa harga sticker dan beg galas handmade itu. Wahahaha..bab2 teka ni memang Mama failed la.. Tapi saja jela nak join memeriahkan contest kan..

ni pun hasil kerja tangan Mama Ruhil Iman...

Syarat contest nie adalah kena teka berapa harga sticker dan beg handmade tersebut  yang sesuai untuk dijual. Mama teka sticker RM15 beg RM30.. Erkk..murah sangat ke erk? Hehe..takpela Mama kan saja nak memeriahkan contest kan...


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥