♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, November 11, 2010

Kekeliruan Jantina?

Salam sejahtera...


Mama masih di sekolah. Menanti Ayah datang jemput. Macam biasa..Ayah lewat lagi.. So Mama curi masa di celah2 kesibukan mengubat rindu pada si kecik Iman. Saja godek2 blog Achik Ana, ada gambar ini yang tiada dalam folder Mama. Bila tengok gambar ni teringat nak mintak daripada Achik Ana tapi bila dah jumpa tak ingat pulak nak mintak.


Masa ni Ramadhan yang lalu. Kak Aisyah beli tudung raya warna biru dan pink. Mama saja pakaikan pada Iman sebab ramai yang cakap muka Iman macam girl. Nak tengok girl sangat ke kalau pakai tudung. Haha.. Tudung tu agak ketat, so susah sikit nak bukak. Sempat la snap snap gambar sebelum akhirnya dia bukak sendiri tudung tu. Hehe..


Moga2 tahun depan ada la rezeki Mama nak pakaikan tudung kat adik Iman. Mengharap sangat kali ini perempuan namun apa jua yang ditentukan Allah Mama terima asalkan sihat, cukup sifat, sempurna...


sukanya dia bila bergambar...


Yang Ini Pun Best



2 comments:

Tinta said... [Reply to comment]

sengeh nampak semua gigi..haha

Mieja@Faiza Amir 2001 said... [Reply to comment]

comelnya iman...moga ada rezki iman dpt adik gegirl:)

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥