♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, November 9, 2010

Tag Tentang Hubby

Salam sejahtera..

Hari ini Mama nak buat tag tentang hubby Mama yang tersayang...En Mohd Khairul Amin bin Ahmad Razali... Kengkononnya nak test la sejauh mana Mama kenal hubby Mama. Ecehh..hehe.. Mama dapat tag ni dari SINI...

1. He's sitting in front of tv, what is on the screen?
Sport, HBO, CSI

2. You're out to eat, what kind of dressing does he get on his salad?
Hubby Mama tak suka salad..hehe..

3. What's one food his doesnt like?
Kari ayam..hehe..

4. You go out to eat and have a drink. What does he order.
Teh O ais limau

5. Where did he go to high school?
SMK Dr Burhanuddin, SMKA Kerian dan SMKA Sultan Azlan Shah

6. What size shoes that he were?
Ikut kasut jugak..average 8..

7. If he was to collect, what would it be?
Suka simpan bil..berlambak2..Mama nak buang kang bil blom bayar..fenin..fenin..

8. What is his favorite type of sandwich?
Erm..sandwich agak kureng..terutama sandwich sardin coz hubby Mama jenis 
perut sensitif..makan sardin jerk konpem sakit perut..

9. What would this person eat if he could?
Satay, apa2 jenis masakan berasaskan daging kambing

10. What is his favorite cereal?
Tak minat la..

11. What would he never wear?
Apa2 yang berwarna pink..t-shirt ke atau baju kerja ke..
ada 1 baju kerja warna pink (actually x la pinkish sangat sebab jalur2)..
sampai sekarang nampak baru sebab jarang pakai...

12. What is his favorite sports team?
Arsenal

13. Who did he vote for?
PAS..

14. Who is his bestfriend?
Me..hehe..

15. What is something you do that he wishes you wouldnt do?
Makan petai..huahuahua..

16. What is his heritage?
Ayah Patani..Mak Jawa Johor..

17. What is his favorite colour?
Kuning..

18. What is his habit?
Baca komik online..

19. Do you think he would read this?
Mungkin baca...cuma mungkin bila entri ini dah berada di bawah..hehe..

20. Tag other people 
Sesiapa rasa nak buat..silakan..tapi hanya untuk yang bersuami
 legal sahaja ya..hehe..


Wow..tak sangka Mama dapat jawab kesemua soalan tanpa perlu 
berkerut2 kening..means Mama kenal hubby Mama..hehe..


psstt..Sayang, agak2 kalo tag ni tentang Wifey, Sayang boleh jawab tak? hehe...


Yang Ini Pun Best



1 comments:

Nafisa81 said... [Reply to comment]

yg no 1 sama dgn hubby saya..

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥