♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, November 8, 2010

Contest Bayi Nangis


Salam sejahtera...

Hari ini Mama terasa nak join contest Ibu Aleesya nie. Untuk syarat-syarat contest sila klik SINI ya..

Ini adalah gambar anakanda Mama yang Mama pertaruhkan. Masa ni Iman demam.

Sebenarnya saja Mama snap gambar Iman menangis time nie sebab Mama tak pernah snap gambar Iman menangis selain satu video Iman menangis masa umur 5 hari tahun lalu.
NAMA BAYI : Ahmad Iman Bukhari bin Mohd Khairul Amin
NAMA IBU : Nurul Husna binti Abdul Manaf
TARIKH LAHIR : 04.06.2009Yang Ini Pun Best2 comments:

eB ezrin said... [Reply to comment]

cute... gd luck yer... ;p

mamaiman said... [Reply to comment]

thanks mamaaerish..

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥