♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, December 13, 2010

Ayah Camping Lagi

Hari ini, esok dan lusa Mama dan Iman akan stay kat rumah Tok Abah sebab Ayah menghadiri program Team Bulding anjuran pejabatnya di Kuala Woh, Tapah. Siap bawak khemah sendiri lagi. 


Ayah baru je bertolak dengan diiringi tangisan anak lelakinya yang nak ikut walaupun dah bawak pusing2 taman dah sebelum bertolak tadi. Yang sedih dalam hati ialah Mamanya lah. Kesian betul tengok Iman meraung2 nak ikut Ayah sambil tangan tetap melambai2.


Lepas Ayah pergi Mama masukkan Iman dalam buaian pastu dia terus tertidur. Biasanya pagi2 dalam kul 8-9 tu memang waktu tidur dia. Tapi hari ni taknak tidur pulak. Berak sampai 2 kali untuk pagi ni saja. Agaknya dia tak selesa perut sebab tu taknak tidur. Lepas Ayah pergi barulah dia nak tidur.


Sekarang Mama masih di rumah menguruskan apa yang patut sebelum meninggalkan rumah untuk 3 hari. Pakaian dan peralatan yang nak dibawa semua dah packing. Tunggu Mak Njang dan Achik Ana mai ambik je kejap lagi ni.


Nak rehat kejap lah...


Yang Ini Pun Best



3 comments:

Zaidah said... [Reply to comment]

bestnyer gie camping...teringat masa sekolah dulu...

Mieja@Amiizaa2001 said... [Reply to comment]

siannyaaa iman nangis nak ikut ayah....sedihkan kalaou kena os , anak2 mesti rindu ayah:)

mamaiman said... [Reply to comment]

zaidah : camping time keje lebih releks kot sbb takde kena denda klo lewat..hehe..

mieja : mmg sian..hati mama dia yg macam kena siat2..haha..

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥