♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, December 13, 2010

Cabaran : Day 12

Day 12- How you found out about Blog and why you made one.


Achik Ana Iman yang kenalkan Mama pada dunia blogger. Mula2 Mama tengok dia berblog memang ada keinginan cuma taktau nak coretkan tentang apa dan siapa. Bila dah ada Iman, barulah terfikir nak start ada blog sendiri untuk mencatatkan segala kenangan bersama keluarga di sini. Sambil2 tu boleh kurangkan stress, dapatkan maklumat, tambah kenalan.




Yang Ini Pun Best



2 comments:

MAMASYAZA said... [Reply to comment]

akak pun baru setahun jagung kenal ngan blog ni. best gak catat kenangan dgn anak2, satu hari nanti depa akan baca blog kita

mamaiman said... [Reply to comment]

betul tu kak..klo boleh semua kenangan nak tulis..semua gambar nak tempek..tp masa pulak kdg2 mencemburui..

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥