♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Saturday, December 4, 2010

Cabaran : Day 03

Jeng..jeng..jeng..sudah hari ke-3 ye kawan2.. Yuhhooo.. Jom layan lagi meroyan Mama Iman ni..

Day 03- A picture of you and your friends.


Owh..sejak dah kawen ni gambar dengan kengkawan memang kurenggg.. Masa di maktab dulu ada la jugak gambar BIG. Kalo gambar bersama pengantin pun boleh jugak kan. Sebab pengantin tu kawan Mama jugak.. Hehe..


bersama sahabat baik, Ijan...

bersama ex-housemate ketika di UM, Kay..
masa ni baru pregnant..

bersama schollmate, Eda..

bersama sahabat paling rapat, Syikin
sedang mengandung jugak ni..

bersama kawan baik Ayah a.k.a. schoolmate Mama, Wan...

bersama ex-roomate, Wanie..
pun tengah preggie..

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥