♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, December 7, 2010

Cabaran : Day 06

Day 06- Favorite super hero and why?


Nie kalau Ayah tengok ni mesti gelakkan Mama. Haha.. Sebenarnya Mama ni mana la ada super hero feveret ke apa. Takde maknanya nak bersuperhero superhero. Tapi Mama tau Ayah memang hantu kartun. Kalau kuar dating mesti ada agenda mencari CD citer2 tu. Mama ikut jela. Macam2. Ada Bleach, One Piece, Naruto. Pas kawen Ayah masukkan semua koleksi dia dalam laptop Mama. 


Boleh dikatakan tiap2 malam Ayah tengok. Oleh sebab boring, Mama pun join tengok sama. Sambil2 tengok Ayah cerita la jalan ceritanya camne. Mama ni bila dah tau jalan cerita, rasa cam best la plak. Si Ichigo ni pun ensem jugak. Saje jela letak gambar dia. Hehe..



Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥