♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, December 21, 2010

Kekeliruan Jantina 2


Lama rasanya Mama tak cerita tentang anakanda Mama, Iman Bukhari. Bukan sebab apa, kebanyakan gambar gelagat Iman Mama ambik melalui kamera henset. Nak pindahkan ke lappy tu take time sikit. Bila dah ada dalam lappy biasanya memang Mama terus update dalam blog.

Cuti2 ni rasa malas nak ngadap lappy lelama sebab ada assistant nak tolong taip sana sini. Masa dia tidur baru boleh update. Hari ini Iman tak tidur tapi dia asyik main dengan keretanya. Kena taip cecepat sebelum dia boring dengan kereta dan berminat nak menaip pulak.

Ini dia gambar2 terbaru Iman yang keliru dengan jantinanya. Haha..apakah.. Taklah, bukan Iman keliru dengan jantinanya tapi Mama yang pakaikan tudung Mama ni sebab dia sibuk keliling2 Mama masa Mama nak solat. Pandai pulak sebut "tudung...tudung..tudung.." tanpa Mama ajar pun. Iman memang pandai bercakap. Macam Mamanya, banyak mulut.. Hehe..






Gambar agak blur sebab Iman taknak duduk diam. Payah tol nak ambik gambar dia.


Yang Ini Pun Best



2 comments:

Adyshariz said... [Reply to comment]

alahai..comey je tngok..budak2 mmg suka main ngan kain tudung, dah mcm gegirl comey dia

mamaiman said... [Reply to comment]

hehe..muka dia memang ramai cakap cam pompuan..bila pakai tudung memang macam pompuan..hehe..saja suka2 aje kak..kecik2 boleh la..dah besar haipp..

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥