♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, January 25, 2011

Melaka Trip 2011

Hari ini Iman demam. Sebenarnya kelmarin lagi dah nak mula demam sikit2. Malam tadi tak lena tidur. Mungkin kepenatan berjalan ke Melaka 3 hari.

Mama terpaksa cuti hari ni sebab kesian nak tinggal Iman dalam keadaan dia camtu. Mama pun sangat penat dan ngantuk sebab malam tadi jaga Iman.

Hujung minggu lalu kami ke Melaka hantar Mak Njang lapor diri untuk KPLI j-QAF di IPG Kampus Perempuan Melayu Melaka. Entri penuh Mama upload kemudian sebab takut Iman bangun nanti dah tak boleh buat apa2 dah, nak melekat dengan Mama aje...

Sebahagian gambar kami jalan2 sebelum hantar Mak Njang ke maktabnya...Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥