♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, February 1, 2011

Premium Beautiful...

Pernah dengar Premium Beautiful tak? Rasanya mesti pernah dengar walaupun tak berapa tau sangat kan. Mama pun ada satu. Mama beli pada tahun 2007 dengan kawan sekolah. Harga masa Mama beli tu tak berapa ingat dah. Bayar bulanan sikit2. Bila dah habis bayar lega rasanya.




Pengalaman Mama pakai PB ni memang best sebab badan rasa ringan je. Tujuan Mama beli PB ni adalah untuk jaga badan sebab masa tu memang plan nak kawen tahun 2008. Haha... Taknak la badan macam belon masa hari bersejarah kan.


Semalam Mama dapat mesej kat FB daripada Izyan Liyana. Beliau mempromosikan PB ni la. Tapi Mama bagitau beliau yang Mama dah ada PB ni. Tapi sekarang sedang mengandung memang takleh pakai la kan. Cadang2nya nak pakai masa dalam pantang nanti. 


Dulu masa dalam pantang Iman Mama pakai sesekali aje PB ni sebab masa tu tak sedar bahawa Mama ada benda yang hebat ni. Hehe.. Tah pape je. Mama beria beli bengkung lain yang panjang tu. Tengok iklan kat tv macam best dan senang je. 


Memang la senang pakai, tapi bila bergerak atau baring atau menyusukan anak, dia jadi longgar. Pastu dah tak selesa lagi dah sebab rasa menggelebeh. Camne la boleh tak terfikir nak konsisten pakai PB je sepanjang pantang tah. Pakai sesekali aje. Hehe...


Harganya memang agak pricy. Tapi menurut Izyan, anda boleh bayar ansuran. Caranya camni :


"Normally, harga Premium Beautiful untuk normal size is RM2400 and RM2600 untuk size besar. For this rebate nyer promo, you boleh beli denga harga member, which is RM2000 untuk normal size, and RM2200 untuk size besar. On top of that, setiap satu set Premium Beautiful yang dibeli boleh dapat rebate RM225.00. So, dah jimat banyak sangat tue...:)

Cara pembayaran, either full cash, RHB Easy installment (for those yang takder cash) or credit card. Untuk RHB Easy Easy installments, you can go as low as RM50 per month. Up to you...:)

This is a really good investment for your, sebab benda nie kiter nak pakai lamer. Body kiter pon kiter nak pakai lamer kan? Btul tak dear?"



Ok, kalau ada yang berminat bolehlah menghubungi beliau :


blog : http://princesyahir.blogspot.com
emel : lea4016@yahoo.com
facebook : facebook.com/IzyanLiyana4016
fon : 019-4419180


Rancangan Mama dalam pantang ni nak pakai PB aje. Tak perlu membazir duit beli bengkung lain mahal2 padahal dah ada dah yang best dalam simpanan. Nanti lama2 almari yang kurus sebab almari yang pakai. Haha... 


Boleh baca testimoni yang Mama jumpa masa blogwalking di SINI ye... 


Juga rancangan Mama nak ambil set berpantang Shaklee saja. Sebab utamanya adalah ianya tidak panas. Serik ooo Iman kena jaundis dulu sampai 23.7 SB dia. Kalau nak add on pun mungkin pil prawan Leesa Formula sebab pil tu memang sesuai dengan badan Mama. Itu pun setelah Adik berumur sebulan kot. Takut2 jaundis naik pulak. Nauzubillahi min zalik...


Masa awal2 bersalin mungkin nak mandi dengan mandian TYT tu. Cam best jerk dengar iklannya (ni pengaruh iklan la ni...). Tapi ada kawan cakap kat sini ada jual mandian herba yang home made. RM10 je sepeket. Tu pun cam best jugak. Lagipun home made katakan. Mesti lagi best. Tengok la camne. Yang penting memang tanak beli la set jamu mahal2. Kang buat tak habis je.


Sekejap je dah bulan Februari. Tak lama lagi Jun. Adoi..tak sabarnya nak bersalin. Haha.. Sebab ada banyak rancangan menanti... ;)


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥