♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Wednesday, February 2, 2011

Cover Buku Rekod Mengajar Guru / Buku Nota / Buku2 Lain

Orang perempuan ni memang suka yang cantik2 kan. Sampai cover buku pun nak yang cantik2. Padahal nak guna setahun aje. Tahun depan kena tukar yang lain pulak kan. Hehe...


Oleh sebab itu, kat sini Mama nak promote PEMBALUT BUKU KAIN. So tak perlu la nak tukar cover buku rekod mengajar setiap tahun. Hanya perlu basuh saja. Berbaloi2...


Yang istimewanya, anda boleh sulam nama atau kata2 kat bahagian depannya mengikut citarasa anda.


JENIS TAK BERTALI

JENIS BERTALI


BAHAGIAN DALAM

Terdapat dalam 2 design iaitu BERTALI dan TAK BERTALI. Yang bertali memudahkan anda membawanya ke mana2 terutama cikgu2 kan selalu usung buku rekod ke sana sini.


SULAMAN NAMA DAN BUNGA

Anda juga boleh menyulan nama atau kata2 mengikut citarasa anda. Bunga juga boleh disulam. Sesetengah orang taknak sulam bunga sebab kain dah bunga2, so bunganya tak timbul. Sesetengah orang suka sulam bunga sebab nampak cantik dan eksklusif. Warna benang dan kain boleh request.

Fabrik pilihan yang ada dalam stok kami :


MERAH DARAH


BIRU LEMBUT


UNGU

PINK


RED POLKA DOT


GREEN POLKA DOT


Berminat? Sila :
emel/pm inbox facebook ~ nurz.na@gmail.com
sms ~ 013-5000655 (untuk reply segera)


Sila nyatakan :
Nama
Alamat
No Telefon
Jenis bertali/tak bertali
Fabrik pilihan
Sulaman nama/bunga/kedua-duanya
Ukuran buku anda


Terima kasih...


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥