♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Saturday, February 12, 2011

Adik Muaz Dah Lahir

Tahniah buat Abang, Kak Mas dan Muaz atas kelahiran baby boy pada 8 Februari 2011 lalu. Kelahiran yang dinanti seluruh keluarga. Cucu kelima Tok Mama dan Tok Abah. 



Nampaknya kaya baby boy dalam family Tok Mama dan Tok Abah. Iman Junior nanti taktau la ye. Sian Kak Aisyah takde kawan lagi buat masa ni... ;)


Jom tengok gambar2 ketika dalam labour room yang diambil oleh Abahnya...


gambar pertama tika keluar melihat dunia...


menangis jerk kata Abahnya...


so cute gambar ni...merajuk apa la agaknya tu ye...




Yang Ini Pun Best



2 comments:

Zur@ZaRi said... [Reply to comment]

mak ai...
fresh nyer gambar ni...
ni yg wat raser nak baby baru nie=))

Jom baca: Tikar Getah Kanak2

mamaiman said... [Reply to comment]

fresh gile..ptg lhr, malam abah dia dah upload.. hehe.. tunggu apa lg..usaha sekarang la.. :)

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥