♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Wednesday, February 9, 2011

Bekal Ke Sekolah

Sejak mengandung semula ni, inilah bekalan Mama setiap hari ke sekolah. Ada jugak hari2nya termiss nak bawak. Haha.. Gara2 lewat bangun pastu terkocoh2 nak jemur kain, buang sampah, time tu jugak nak packing baju Iman..mana la tak tertinggal habis..

Biasanya time banyak kene nak buat pepagi la pun terbangun lewat. Selalunya Mama memang akan siapkan semua malam2. So tak la kelam kabut pepagi terutamanya bila bangun lewat kan. 

Arini Ayah bangun awal sebab nak pergi kerja awal sebab ada ikrar bulanan. So arini Mama pergi kemudian daripada Ayah la. Oleh sebab masih awal, sempat la Mama snap bekalan seharian Mama ni.

Vitamin C, Kalsium, B-Complex, Multivitamin dan Omega
serta bacuhan ESP bersama tropicana twister

barulah berkesempatan letak gambar Shaklee sendiri...


Pengalaman Mama dengan Shaklee boleh baca di SINI...


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥