♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Sunday, February 6, 2011

Header + Watermark

Seperti yang Mama sticky-kan pada entri di atas, Mama dah buka semula kedai kecil kesayangan Mama setelah berehat beberapa ketika atas sebab2 tertentu. Blog peribadi Mama ni dah ada header. Blogshop Mama je belum ada sebab belum tergerak hati nak tempah. Nak buat sendiri tak reti. Haha...


So, Mama tinjau2 la blog Kak Eya. Mama cadang nak header kartun2 baby girl dan boy pakai cloth diapers sebab memang produk utama jualan Mama adalah cloth diapers. Tapi Kak Eya tak ambil tempahan untuk kartun yang dilukis.


Mama tinjau pulak blog LittleColourShop ni (linknya memang ada di blog Kak Eya). Memang dasyat ownernya sebab header dan semua hasil tangannya cun2 dan cute2 belaka. Nak apa cakap je, semua dia boleh buat, insya-Allah... Mama pun emel la Jiya nak tempah header.


Tapi oleh kerana que sangat panjang, Mama kena tunggu 2-3 minggu lagi. Tak kisahlah, Mama boleh tunggu. Bukan nak rushing pun. Mama order watermark sekali untuk gambar2 Mama. Insya-Allah nanti dah siap Mama buat entri khas untuknya.


Kalau nak order jugak bolehlah ke SINI ye... ;)


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥