♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Wednesday, February 16, 2011

Minggu Sibuk

Hari ini kerja. Hari ini hari yang sibuk dalam firasat Mama. Sebab banyak perkara perlu dilakukan sempena minggu sambutan Maulidur Rasul peringkat sekolah. Diselang selikan dengan tugasan hakiki, mengajar. Ini pun sementara menunggu fotostat poster untuk pertandingan mewarna, Mama curi masa sikit update blog. Hehe..


Petang semalam Mama terima berita kawan Mama masuk Hospital Taiping sebab mengalami placenta privia atau dalam bahasa mudahnya uri ke bawah. Nauzubillahi min zalik. Minta dijauhkan ya Allah. Kalau dah mengalami masalah tu, memang kena tahan wad sampai bersalin la jawabnya.


Masa Mama masuk wad dulu, ada jugak 3,4 orang yang mengalami masalah yang sama. Memang mereka duduk di hospital macam duk asrama tu. Kesian. Yang paling kesian tenulah anak yang ditinggalkan di rumah. Tentu rindukan Mamanya. Tak dapat Mama bayangkan macamana...


Moga Allah mempermudahkan urusan kawan Mama tu. Juga mempermudahkan Mama bersalin nanti...


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥