♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Sunday, March 27, 2011

Bye Yang Lama, Welcome Yang Baru

Pagi ni terasa nak tukar layout pulak. Setelah hampir setahun pakai layout yang sama kan. Layout lama Mama ambik dari www.hotbliggityblog.com. Inilah layout paling lama Mama guna. Awal2 berblog dulu, Mama suka tukar2 layout sementara nak jumpa yang betul2 sesuai dengan jiwa kan. ecewah...

Sebenarnya bukan taknak tukar sebelum ni tapi tak jumpa dengan yang berkenan di hati dan jiwa. Lagipun nak jumpa yang match dengan warna header blog adalah susah. Atau bila jumpa pun tak berkenan pulak kan.

layout lama Mama

Cerewet? Ye, memang Mama agak cerewet. Hehe. Terutamanya perkara2 teknikal camni kan. Kalau boleh semua nak perfect atau kalau tak memuaskan hati orang pun, asal hati sendiri suka sudah. Hehe...

Semalam jenjalan tengok kat www.scrappinblogs.blogspot.com. Selalu jugak tengok layout blog orang lain guna layout scrappin' blog ni. Tapi Mama tak pernah pulak terfikir nak tinjau2. Sampai la semalam, masuk2 je jadi teruja gile sebab ada baaaaanyak layout yang cun2 dan cute2. 

Asalnya nak tukar layout blogshop Mama, www.aimnaonlinestore.blogspot.com sebab kan baru letak header kan. Layout lama tak match dengan header sebab layout lama ala2 lady look gitu, header pulak ala2 baby look gitu. So cari2, try yang tu try yang ni, akhirnya letak yang INI. Silakanlah tengok ye...

Masa tengah2 cari tadi, ada pulak terjumpa yang sesuai dengan blog ini. So, terus la tukar dan tengok2 memang cun. Fully lady look. Hehe... ;) Ok la tu kan, nama pun 'blog mama' kan. Haruslah sesuai layout dengan isi kandungannya...

Inilah dia rupa layout baru Mama. Bagi Mama memang cantik sebab warnanya sangat match dengan header dan jiwa Mama... ;)

layout baru Mama


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥