♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Wednesday, March 9, 2011

Car Sticker

Yeay.. dah sampai.. Akhirnya yang dinanti telah tiba. Custom made car sticker... Memang cantik dan berkualiti. Mama order kat http://heartbeat.my/ Kalau nak order jugak bolehlah lawati web mereka ye...

Ahmad Iman Bukhari

gambo kawen..huhu..
pagi dah kena tegur dengan rakan sekerja sebab sticker ni.. ;)

Mama order 2 car sticker. Dulu dah pernah order flet car sticker.. juga custom made kat SINI. Tapi.. rasanya Mama terlupa nak update pasal felt car sticker tu. Nantilah Mama snap gambar dan update kat sini ye..

Dah ada car sticker baru, felt car sticker yang cute itu Mama simpan dalam dashboard kereta. Sementara nak fikir nak letak mana. Sudahnya jadi mainan Iman lak. Hehe.. Biasa la, mana nak duduk diam dalam kereta. Dibukaknya dashboard tu ternampak pulak sticker tu, seronok la dia... Duk sebut kereta..kereta..

Pandai pulak tu nak lekat kat mana. Ish, cerdik betul la. Pagi tadi masa Mama nak turun kereta kat sekolah, ternampak hasil kreativiti anakanda Mama tu kat cermin sebelah. Iman buat Mama tersenyum pagi2... ;)

inilah dia hasil imanginasi dan kreativiti Iman

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥