♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Sunday, March 20, 2011

Check Up Abang

Isnin lalu Abang Iman ada temujanji kat Klinik Kesihatan Ibu & Anak. Sengaja Mama minta time cuti sekolah. Senang sikit. Lagipun tak la letih sangat pas kerja terkejar2 nak ke klinik pulak. 

Mama pergi bersama Achik Ana. Kami pergi sebelah pagi. Lama juga menanti sebab orang ramai. Tengah tunggu tu, Iman sibuk nak gi main kat payground kat belakang tu. Tapi Mama tak bagi sebab Mama tau Iman mengantuk. 

Mama bagi susu terus tertidur. Mama minta Achik Ana snap gambar Iman tido masa check up kali ni sebab Iman tak pernah tidur masa check up walaupun dia mengantuk. Mungkin kali ni tahap ngantuknya dah keterlaluan tak dapat ditahan lagi... ;)

Iman dah lali2 masa minum susu


Ketika kami sampai, nombor giliran baru 21. Nombor kami 31. Adoii..lamanya nak menanti 10 orang tu. Sebenarnya baby tak ramai. Diorang campur sekali dengan ibu2 ngandung yang special kes yang datang arini. Letih jugak menunggu. Tapi disebabkan Iman tidur, lega la sikit. 


Bila nombor dah 30, Iman bangun tidur. Ok la jugak, pasni turn kami. Jumpa nurse, check2, tanya2, pastu balik la. 


botol susu pun dah tak larat nak pegang
sila abaikan mak buyung yang bam bam itu ye..hehe..


Pasni check up Iman adalah pada 16/06/2011 pulak. Mula2 nurse bagi tarikh seminggu pas cuti sekolah. Mama mintak masa cuti sekolah sebab senang sikit Mama nak bawak Iman. Tambah2 bulan Jun tu Mama dah sarat kan. Masa cuti sekolah Achik Ana ada. Atau paling koman Pak Su dia boleh temankan. Malas nak mengharap Ayah sebab kerja Ayah tak menentu. Biasanya time ada check up tu la ada je program kat ofis Ayah.


Check up akan datang Iman genap 2 tahun. Nanti kena makan ubat cacing... ;)


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥