♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Saturday, March 19, 2011

Akibat Ngantuk

Bagi yang dah lama follow blog Mama, mungkin masih ingat atau pernah terbaca entri Mama pasal style Iman tido dulu. Dah lama dah. Masa awal2 Mama berblog. Masa tu Iman pun kecik lagi. 

Hari tu sebelum Mama ke sekolah (nampak sangat cerita lama, kan sekarang cuti sekolah..haha..), Mama nampak Iman tido camni ha...


Nak kata atas katil pun tak, nak kata atas lantai pun tak. Ni mengantuk punya pasal la ni. Tapi dalam kepala dok ingat nak ikut Mama sebab sebelum tu Iman terjaga sekejap bila Mama on lampu.

Mama dok tahan gelak sambil ambik henset cecepat dan snap gambar ni. Kot2 la nanti ada ghmb buat contest tido paling kreatip ke kan. Haha... Kenangan ni. Nanti nak cuci kat eoe online... ;)


Yang Ini Pun Best



1 comments:

shah-kayrul said... [Reply to comment]

siannyer..penat sangat tue...sampai tak larat nak naik katil....hehehhehe

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥