♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Saturday, March 5, 2011

Ini Kisah Iman Bukhari

Sebenarnya dah banyak kali berlaku. Tapi kali ini adalah yang paling teruk Mama rasa. Bibir Iman berdarah banyak. Sebab terhantuk kat badan Mama masa tengah buat Mama kuda. Hehe..

masa ni keadaan dah kembali terkawal
Iman nagis bukan sebab sakit
tapi sebab nak 'mile' (smile=kamera)

Sejak akhir2 ni Iman memang suka naik atas Mama buat kuda. Risau jugak Mama. Ditambah lagi dengan rasa sesak nafas bila Iman tindih perut Mama kan. Biasanya bila Iman mula nak buat Mama kuda, cepat2 Mama suruh Iman buat Ayah kuda. Hehe..

Tapi Iman tak suka buat Ayah kuda sebab kuda Ayah bunyi kuda jalan slow2. Kalo kuda Mama bunyi kuda lari laju sebab tu Iman suka. Hehe...


mengamuk2 nak 'mile' dia


Masa kejadian berlaku dalam bilik gelap. Cuma lampu ruang tamu saja dinyalakan. Ayah kat luar. Mula2 terhantuk tu Mama tak perasan bibir Iman berdarah. Tapi Mama dah dapat agak dan cuba sapu2 bibir Iman. Tengok2 banyak darah meleleh dan Mama yakin bukan air liur Iman.


Terus Mama jerit panggil Ayah mintak kain sebab Mama dah tak boleh bergerak dok tahan darah Iman yang banyak tu. Lap2 lama2 darah slow dah tapi masih keluar. Bercampur2 dengan air liur Iman. Hehe..


Bila keadaan dah kembali tenang baru la Mama snap gambar Iman. Mama tengok2 lukanya memang dalam. Mesti terkena gigi Iman yang tajam tu. Kejap jela diamnya, pastu main balik macam takde apa2 berlaku...


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥