♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Friday, March 4, 2011

Jangan Pandang Camera!



Dah lama tak join contest. Tengah2 bw dalam usaha follow back follower Mama, terjumpa lak contest ni yang cam best je. Sebab Mama terfikirkan ada beberapa gambar Iman dan Ayah yang tak pandang kamera. Kalau Ayah tu memang la, asal nak bergambar je tanak pandang pastu wat cam biasa cam takde sapa nak snap gambar dia. Tapi Iman tu, memang bebetul bukan lakonan la bila dia tak tengok kamera. Hehe...

Inilah gambar yang Mama pertaruhkan kali ini. Kalau ada rezeki nak menang Alhamdulillah... Kalau takde pun, Alhamdulillah jugak sebab dapat memeriahkan contest.. ;)



Mama nak tag 3 orang geng GHMB :


mummy irish
qisha qairulnizam
siti yosnani


Kalau nak join atau nak baca syarat2 penyertaan sila klik SINI ye... ;)


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥