♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, March 28, 2011

Nak Tukar Ke Tak

Header blog Mama ni bagi Mama memang dah cantik. Juga terus direct menggambarkan isi blog Mama ini. Tapi sejak akhir2 ni Mama macam teringin je nak tukar header. Bukanlah bermakna header sekarang ni dah membosankan. 


Cuma saja2 nak tukar selera kan. Dah la camtu, dulu2 nak mencari tempat nak menempah header dan watermark sikit punya la susahnya. Sekarang ni banyak pulak blog untuk tempahan header dan watermark Mama jumpa.


Namun begitu, oleh kerana rasa sayangggg sangat dengan header lama ni, Mama tangguhkanlah dulu hasrat nak tukar header tu. Lagipun kepala tengah blank nak design macamana. Biasa la Mama, kalau dah berkenan dengan sesuatu tu, memang susah nak tukar kepada yang lain. 


Contohnya kalau gi kedai makan. Sesetengah orang suka mencuba menu baru dan pelik2, macam Ayah dan macam arwah Mak Ngah Mama. Tapi kalau Mama, dah suka milo ais, gi mana2 kedai pun milo ais la yang akan jadi yang pertama dalam list. Sesekali je tukar fresh orange ke sirap bandung ke jus tembikai ke. Gitu la Mama...


Cuma yang Mama rasa nak tukar adalah watermark jela kot. Nak yang jenis bulat pulak. Mama dah request kat incredible design melalui emel. Belum dapat apa2 reply lagi. Harganya pula murah je. Kalau yang ada kartun2 tu RM10 je. Kalau link blog saja lagi la murah, RM4 je. Design diorang ni cun2 tau.


Mula nak order dengan Jiya, tapi Jiya tak ambik tempahan dah wat masa ni sebab tangannya sakit. Terjumpa dengan incredible design, terus la order kan. Nanti dah dapat watermark baru Mama update lagi ye... ;)


Yang Ini Pun Best



3 comments:

Amiizaa2001 said... [Reply to comment]

akak suka header blog awak.....kalao dah ber4 bolehlah tukar baru:):)

mamaiman said... [Reply to comment]

tu la kak..sayang la dgn header nie..
btl jgk tu..nanti adik kuar baru tukar kan..
idea yg bernas...
thanks kak.. ;)

shah-kayrul said... [Reply to comment]

header sekarang dah cantik...nape nak tukar pulak.....

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥