♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, March 28, 2011

Ole-Ole Dari Perth

Semalam badan adalah tak larat. Kain tak berlipat dah semakin menimbun. Adoiii... Rasa2 macam nak mc je arini. Tapi terpaksa gagahkan diri bangun gi kerja sebab malas nak gi klinik amik mc. Haha... Lagipun murid2 nak ujian minggu ni. Kesian pulak kat diorang kan...

Lagipun saja nak simpan cuti untuk masa2 kecemasan akan datang. Yela, anak nak masuk dua dah ni. Kalo tak mak dia sakit, takut2 nanti hal anak pulak kan...

Arini pagi2 lagi dah dapat ole-ole dari Perth, Australia. Berbaloi la jugak Mama gagahkan diri ke sekolah arini kan... Ustaz sekolah Mama gi bercuti ke sana minggu lalu bersama isterinya. Kira macam 2nd honeymoon la kan.. ;)

Cute je key chain kanggaroo nie kan... ;)
Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥