♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Wednesday, April 13, 2011

Iman Junior @ 29 Week

Minggu ni, Iman Junior dah 29 minggu. Kejap je masa berlari. Terasa macam baru je disahkan mengandung, tiba2 dah 7 bulan...


Masuk 28 minggu, check up adalah 2 minggu sekali. Memenatkan ok. Yela, check up kalo gi2 je turn kita seronot la kan. Tapi biasanya Mama gi, menunggu punya la lama baru la dapat turn tak kira orang ramai ke sikit ke...


Biasanya Mama memang sama2 la tutup pintu klinik tu. Sampai rumah paling awal pun mesti kul 5.30 petang. Kadang2 Ayah yang sampai dulu. Petang ni dah la kena jumpa doktor untuk follow up kencing kotor aritu kan. Agaknya lagi la lama menanti...


Kalau mengandung, time2 camni la yang tak best. Check up kena gi jugak. Risau jugak kalau miss kot2 ada masalah pape kan. Tapi tu la, nak menunggu turn tu yang lelah... :(


Petang ni Mama gi sorang je. Senang. Iman tinggal umah Opah dulu. Dah bagitau Opah dah Mama ambik Iman lewat...

Yang Ini Pun Best



1 comments:

Anamarza said... [Reply to comment]

Memang meletihkan klau check up preggy ni kan, terutama klau nurse buat keje lambat

salam perkenalan

Coretan Terkini: Hari-hari kena goda..bleh tahan ker?

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥