♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, April 7, 2011

Jom Sauna!

Teringat tahun lepas cikgu2 sekolah Mama sibuk mengorder set sauna daripada seorang guru ni. Murah katanya. Mama tau tapi macam tak berminat la pulak. Lagipun mungkin poket tak berapa mengizinkan kot. Hehe...


Sejak mengandung ni tiba2 Mama terasa nak bersauna lak pas bersalin nanti. Tapi bila ditanya2 katanya dah habis dah offer aritu. Ala...


Sampai la hari ni Mama ternampak iklan salah seorang GHMB kat fb yang menjual sauna ni. Harganya pun boleh tahan dan lebih kurang sama dengan yang kawan2 Mama beli tahun lepas tu. Godek2 la blog Kak Darna ni. 


Tapi banyak sangat setnya bikin Mama fenin kepala. Terus bertanya kepada tuan empunya blog. Minta pendapat dan pandangan beliau. Kak Darna suggest sama ada set amber atau set diamon sebab memang harganya bajet la.


set amber

set diamon

Tapi Mama macam minat jugak dengan set ruby ni. Harga dia pun macam tengah2 antara semua set yang ada. Macam ok je tengok. Ada remote control pulak tu. Ada 3 warna; merah, pink dan silver. Mama macam minat warna merah... Rasa2 berkenan la... ;)

set ruby yang Mama berkenan

Mama belum konpem lagi nak ambil. Masih dalam perancangan la. Memang berminat sangat2 terutama nak berpantang ni kan. Berpantang kali ni memang banyak target. Nak buat stok ebm banyak2 la, nak kuruskan badan la, nak fully bf la.. Moga2 Allah permudahkan segala urusan Mama...

Bukannya apa, Mama risau nanti tak terpakai sebab ada si hero kecik tu kan. Buatnya Mama tengah best2 bersauna diangkatnya si adik, kan naya.. Isk, risiko.. risiko.. Jawabnya kena la bersauna masa ada orang boleh tengokkan Iman...

Insya-Allah jika ada rezeki lebih nak cuba dapatkan la. Tempat nak beli dah tau senang la kan. Herba yang nak dimasukkan dalam tu pun kalau habis dah ada tempat kat sini boleh dapatkan. Tinggal nak beli dan guna jela lagi kan..

Ok, kalau anda nak tengok2 kebaikan dan harganya bolehlah visit blog Kak Darna kat sini ye... http://saunamilikmu.blogspot.com

Nota Mama : Semua gambar kredit kepada blog Kak Darna... ;)


Yang Ini Pun Best



1 comments:

Adyshariz said... [Reply to comment]

teringin gak nk beli..tapi ongkosnya enggak ada skrg...huhu

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥