♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Friday, April 22, 2011

Tempahan Sedia Dipos

Semalam pas sekolah Mama ke Pusat Mel untuk pos tempahan pembalut buku kain daripada pelanggan. Masa dalam kereta sebelum turun baru la teringat nak ambik gambar. Ala...sayangnya sebab dah banyak pembalut2 yang Mama terlepas nak snap gambar.

Dah masuk dalam plastik pos laju dah, keluarkan balik nak ambik gambar. Nasib la belum lekat lagi penutupnya. Dah la panas terik. Adoi.. Takpela, janji ada kenangan kan... ;)


4 destinasi Mama pos semalam. Melaka, Penang, Tapah dan Perlis. Sebenarnya ada lagi 1, ke Lenggong tapi masa nak pos tu tuan empunyanya belum sms alamat. So kena la postpone.

Hari ini Mama terima sms mengatakan parcel mereka dah selamat tiba. Alhamdulillah. Semuanya berpuas hati dengan hasil tangan Tok Mama... ;)

Kalau nak order jugak boleh klik SINI ye... ;)


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥