♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Saturday, April 23, 2011

Eksklusif Untuk Ibu Menyusu

Minggu lalu Mama ada posting tentang tips rahsia untuk meningkatkan penghasilan susu ibu buat anak2 tersayang. Mama dah pernah cerita yang Mama consume vitamin Shaklee kan. 


Masa Mama post tu, Mama belum terima balasan emel daripada Kak N, pengedar Shaklee yang selalu menjadi tempat rujukan Mama. Juga sudah tentulah Mama membeli daripada beliau.


Oleh kerana tips tersebut adalah eksklusif, Mama tak dapatlah nak post di sini. Untuk mendapatkan tips tersebut, cubalah trial pack Shaklee. Sekiranya anda seorang ibu yang menyusukan anak, dan sedang mengalami zaman kemerosotan pengeluaran susu, cubalah trial pack Shaklee dengan harga serendah RM80 termasuk pos. 


Trial pack ini disediakan untuk consume selama sebulan. Mama dah mencubanya dan menikmati hasilnya. Cuma tips rahsia ini belum dicuba sebab masa zaman Mama menyusukan Iman Bukhari dulu, Mama belum tau lagi tips ini.


bestnya kalau ebm Mama yang sebanyak ni..


boleh bertimbun2 macam ni.. ;)
inilah cita2 Mama..
nak kumpul stok ebm banyak2 masa berpantang nanti...
salah seorang idola Mama ni


Insya-Allah.. akan Mama praktikkan selepas bersalin kali ini. Doa Mama semoga Allah tetapkan hati Mama, beri Mama kekuatan dan ketabahan untuk sekali lagi mengharungi suka duka sepanjang penyusuan yang bakal dilalui dalam masa terdekat ini. Moga Allah memberi Mama semangat untuk konsisten menyusukan anak2 Mama... 


Amin.. Amin.. Ya rabbal a'lamin...


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥