♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, May 23, 2011

Hari Bosan Seduniakah?

Tak pernah rasa sebosan ini. Biasanya kalau bosan pun bila ngadap laptop hilanglah kebosanan itu. Boleh jamu2 mata window shopping online, baca blog kawan2, update blog sendiri, main farmville...


Pendek kata susah la nak merasa bosan bila dapt online. Tapi hari ini semuanya terasa berbeza sekali. Nak kata sebab ada sedikit selisih faham dengan suami, bukannya kali pertama gaduh pun. Tapi takde la nak rasa bosan cam sekarang.


Sampaikan nak bercakap pun malas, nak senyum pun rasa bibir keras, nak buat apa pun terasa benci. Nape ek? Hormon mengandung ke hape ni? Tah la... Rasa nak balik baring kat rumah. Tapi semalam dan kelmarin dah jenuh berbaring sampai sakit2 belakang. Pun masih boring sangat2. Mungkin sebab plan nak berseronok tak jadi tapi jadi benda2 tak best pulak. Atau mungkin sebab niat di hati disalaherti. :(




Ya Allah.. tabahkan hati hambaMu ini. Kutahu Kau takkan menurunkan dugaan sebegini hebat sekiranya aku tak mampu menghadapinya. Bila menerima ujian daripadaMu, kutahu itulah yang terbaik buatku...


Tiba2 rasa nak bersalin sekarang. Nak cepat2 dalam mood berpantang...

Yang Ini Pun Best



1 comments:

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

bestkan dok dlm pantang, semua org manjakan kita...hehehehe

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥