♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Wednesday, June 22, 2011

2 Hero Di Hati Mama

Setelah 12 hari, barulah Mama berkesempatan membuat pengumuman rasmi ini disebabkan beberapa masalah yang melanda. Mama telah selamat melahirkan seorang lagi hero pada 11.06.2011 jam 11.25 pagi Sabtu lalu.

Membuatkan Mama menjadi satu-satunya wanita tunggal dalam keluarga. Hehe.. Yang akan menjadi kesayangan 3 lelaki dan pastinya dirindui kalau takde di depan mata.

Memperkenalkan putera kedua Mama,
Ahmad Iman Bunyamin bin Mohd Khairul Amin...

Seperti Abang Iman dulu, kali ini sekali lagi Mama terpaksa berada di wad agak lama (11 hari) disebabkan adik ada G6PD. Apa itu G6PD? Mama akan ceritakan secara detail pada entri2 akan datang bila keadaan dah kembali normal dan tenang. ;)


Inilah 2 hero di hati Mama
Ahmad Iman Bukhari & Ahmad Iman Bunyamin

Banyak gambar dan cerita untuk dikongsikan termasuklah kronologi kelahiran Bunyamin, breastfedding journey yang baru bermula, pengalaman baru mempunyai anak dengan G6PD dan banyak lagi. Tunggu kesihatan Mama dah kembali normal, jaundis adik dah kurang, nanti Mama update lagi ye.. ;)


Yang Ini Pun Best4 comments:

Kasih Ibu Arif said... [Reply to comment]

Tahniah... Alhamdulillah Na!!!

Miss Lady Iena Nazir said... [Reply to comment]

akak, kite tahu melalui fb..
tahniah ye..
dua2 comel..
(:

AishaAminudin said... [Reply to comment]

tahniah..suka cium baby baru lahir...huhu

Mama Damia said... [Reply to comment]

tahniah na..slmt berpantang dan happy breastfeeding ye

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥