♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Friday, July 29, 2011

Bunyamin BerCD

Ahmad Iman Bunyamin berusia 48 hari pada hari ini. Dalam usianya 48 hari, kali pertama Bunyamin memakai cloth diaper atau lampin kain moden atau singkatannya CD.

CD ni boleh dibasuh dan dipakai semula. Sangat menjimatkan. Lagipun ianya sangat cute bila dipakai oleh anak2 kita terutamanya kalau yang jenis bercorak. Ada banyak lagi di rumah tapi hanya yang ini saja ada di rumah Tok Mama.

Niat di hati Mama memang nak fully CD kat anak2 Mama bila di rumah nanti. Insya-Allah.. Atau paling tidak siang pakai CD malam pakai DD (disposable diaper). Bergantung pada terkawal ke tidak anak2 Mama masa di rumah nanti. Maklumlah sorang2 menguruskan rumahtangga kan. Kalau di rumah Tok Mama ni ada yang membantu, nanti dah balik rumah sendiri pandai2 lah.. ;)


Kalau nak beli CD ni boleh KLIK SINI ye.. Pelbagai corak menarik dengan harga mampu milik menanti anda... ;)


Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥