♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, August 25, 2011

Pencapaian Yang Harus Dibanggakan

Alhamdulillah.. pada hari ke-24 Ramadhan, terlakar sejarah peribadi buat diri Mama sekali lagi (selepas lakaran sejarah yang ini) apabila berjaya dapat hampir 8 oz selepas sesi mengepam.


Walaupun mungkin antara faktor yang menyumbang kepada hasil yang membanggakan itu adalah kerana terskip 1 sesi mengepam, namun Mama tetap bersyukur dan tersenyum lebar. Puas hati dengan hasil yang diterima setelah bertungkus lumus merangsang pengeluaran susu sejak daripada dalam pantang lagi.


hampir 8 oz per sesi


Tiada yang Mama harapkan selain daripada production susu Mama kekal begini dan lebih banyak lagi sehingga mencapai target menyusukan Bunyamin sepenuhnya dengan susu Mama sehingga usianya 2 tahun atau selama mana yang termampu.


Syukur padaMu ya Rabbi atas rezeki yang Kau kurniakan kepada kami. Permudahkanlah perjalanan penyusuanku ini. Amin ya rabbal 'alamin...


Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥