♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Sunday, March 25, 2012

Tunggu Ayah Pulang

Hari ini Ahad. Bermakna hari minggu. Mama tinggal bertiga saja dengan putera2 kesayangan Mama. Boleh bikin Mama jadi tarzan hari2. hihi.

Hari ni kan hari polis. Maka Ayah ada program rasmi di pejabat. Katanya sampai tengahari saja. Anak2 sudah mandi, sudah wangi, sudah makan kenyang2, maka sekarang adalah masa untuk tidur sepatutnya. Tapi biasalah, bukan mudah nak tidurkan putera Mama ni. Tunggulah nanti dah betul2 mengantuk baru Mama tidurkan. Kalau tak, pasti berulang lagi peristiwa Mama ikut tido sekali lalu apa kerja pun tak jadi.Dua2 orang ni memang suka tunggu Ayah balik di muka pintu. Sambil2 tu gegar2kan grill sampai satu taman dengar. hihi. Kesian jugak Mama tengok. Biasanya dua2 ni akan tercegat kat sini masa Ayah keluar (sebab tak dapat ikut kan) dan juga masa tunggu Ayah balik. 


Biasanya kejap jela sebab Mama akan tutup pintu ni. Yela, terdedah sangat kalau buka pintu ni. Sekejap2 bolehlah. Sayu jugak hati Mama tengok anak2 camni.


Oh, sudah dua anakku... hihi...
Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥