♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Friday, August 10, 2012

Rindu Seorang Mama


Oh, melihat kartun ni tiba2 teringat diri sendiri. Bila bertiga dengan anak2, cenggini la Mama.
Kalau siang lebih haru biru. Kalau malam boleh tahan sikit sebab si Abang ralit tengok tv dengan mata yang dah layu, cuma nak tidurkan si Adik la agak bercinta sket sejak dia dah besar sket ni kan.

Apa2 pun, inilah anugerah menjadi seorang Mama. Adakalanya terasa penaaaaat sangat bila ada yang mengganggu emosi. Tapi sebenarnya Mama suka je bila bertiga dengan anak2 sebab boleh buat macam2 aktiviti bersama seperti main sepah2kan lantai depan tv. hihi. Pastu mop sama2. ;)

Mama yakin suatu hari nanti, andai umur Mama panjang, Mama pasti merindui detik2 ini. Setiap saat bersama anak2 terasa pantasnya berlari meninggalkan Mama. Suatu hari nanti kalian akan dewasa. Sudah menjadi milik orang. Oh, janganlah cepat sangat masa itu tiba. Terasa belum puas memeluk mencium kalian saban malam. 

Memikirkannya saja sudah buat hati Mama mula rindu..

Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥