♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, September 3, 2012

Ke Johor Kita Part 1

Anak2 tak berapa sihat. Selsema, batuk dan sedikit demam. Maklum la baru balik bejalan jauh. Cuti hari merdeka kami balik kampung Johor. Menziarah Yoyot (moyang) Iman dan Bunyamin. Alhamdulillah orang Johor sihat2 sahaja.


Banyak nak cerita tapi gambar dalam note Ayah, belum transfer. Bateri kamera flat dan charger adalah tertinggal lalu guna jela note Ayah. Taktau bila nak transfer sebab takde mood, masih penat sebab arini kena sekolah dalam keadaan hati tak tenteram memikirkan anak2.


Seronok beraya di Johor. Masih meriah dengan kuih yang pelbagai. Masih beraya sakan di sana dan berbaju raya lengkap lelaki dan perempuan. Nanti ada kelapangan Mama update dengan lebih terperinci.

Bye..

Yang Ini Pun Best2 comments:

AMIIZAA said... [Reply to comment]

selamat hari raya mama+family. Lama tak tgk iman...dah ada gang yer :):)

Iman masih nenen tak?

mamaiman said... [Reply to comment]

selamat hari raya..
iman dah tak nenen dah.. turn si adik plak..
lagipun iman dah 3 thn.. ;)

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥