♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Sunday, October 7, 2012

Jaundis Adik Beradik

Menyusun atur gambar2 mengikut folder, terserempak gambar anak2 ketika di wad jaundis. Terkenang kenangan lalu. Pengalaman yang mendewasakan.


Masa admit, jaundis Bukhari 24.3 manakala Bunyamin 9 je. Tapi Bunyamin terpaksa admit wad sebab masaah G6PD. Wajib kena tahan wad sampai umur 5 hari.


Tapi Bunyamin duk wad sampai 11 hari sebab jaundisnya tak turun rendah daripada yang sepatutnya. Kalau ikutkan 13 boleh discaj tapi Bunyamin setia dengan 14-15 bacaannya.

Bukhari pulak duk wad 5 hari sebab jaundisnya tinggi dan hampir2 kena tukar darah. Nauzubillahi min zalik. Namun syukurlah kedua2nya kini sihat dan ceria. Banyak keletah dan kerenah yang menggeramkan dan menggelikan hati sekeluarga.. ;)

Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥