♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Sunday, February 24, 2013

Kuih O LAGI..

Suka sangat dengan Kuih O..
anak sama Ayah pun sama..

Mama tak pasti sejak bila Ayah suka manis2 ek
setau Mama Ayah tak suka manis..

Dah la ni bukan manis biasa2
manis yang terrrrrlalu manis kot..


Rasanya dah banyak kali jugak gi beli Kuih O ni..
mula2 dulu try macam2 perisa la kan
sebab baru nak mencuba,,


Sekarang ni dah tau mana yang feveret
kalau gi beli mesti pilih topping coklat
tak kisah yang corak camne asalkan COKLAT

oh, manis sangat rasanya
Mama suka jugak tapi biasanya tak makan sangat
makan separuh atau gigit sikit atau tak makan langsung kot

gigi sensitif bila dah tua2 ni
makan sikit ngilu je lebih..
huhu..

oh, esok gaji..
nanti mesti jadi acara WAJIB la tu
gi beli kuih O..

Nota Mama : Kuih O = donut Big Apple


 

Yang Ini Pun Best



4 comments:

Kasih Lestari said... [Reply to comment]

Kuih 'O' nih memang best!

Dila al-Basri said... [Reply to comment]

kuih O sedap! beli 5 percuma 1. tapi dunkin donut pon dah improve, rasanya sekarang dah shift pergi dunkin donut balik sebab mcm lagi lembut je dari big apple tu hehe salam ziarah, mama imans!

LaLaLOLa said... [Reply to comment]

kuih O sedap! beli 5 percuma 1. tapi dunkin donut pon dah improve, rasanya sekarang dah shift pergi dunkin donut balik sebab mcm lagi lembut je dari big apple tu hehe salam ziarah, mama imans!

mamaiman said... [Reply to comment]

memang SEDAP dan LEMBUT tapi tidak melepasi piawaian tekak dan gigi buat masa ni.. huhu..

terlalu manis sampai macam terkena kejutan elektrik kat gigi ku yg sensitif ini.. huhu

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥