♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Friday, March 1, 2013

K.E.R.J.A.

Arini Jumaat. Berdoa banyak2 moga tak naik nama terlibat dengan apa2 program untuk esok. Penat sangat rasanya terkejar2 sana sini kebelakangan ni.

Sebelum cny aritu mesyuarat mtq, pastu cny memang la tak kena attend meeting sebab sekolah pun 2 hari je, minggu seterusnya meeting penyelarasan mtq, minggu ni ganti pk koku meeting pengisian data koku. Tu memang la ganti je tapi nyaris2 dilepuk dengan tugas pengisian data.

Duk terfikir2 minggu depan meeting apa pulak kena. Sekali terus dapat surat meeting kaunseling. Aiyak.. belum habis fikir pun lagi dah naik nama lagi.. adoii

Bertabahlah hati. Sila buat kerja dengan ikhlas. Moga2 duit gaji yang diterima halalan toyyiba lagi barakah bila hayi ini ikhlas bekerja keranaNya.. Insya-Allah..


Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥