♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Saturday, June 15, 2013

DOA Mama


Setelah 4 tahun bergelar Mama, kini saya akui benarlah 'kata2 ibu itu suatu doa'.
Belum cakap lagi, baru terdetik di hati, jadi terus.
Taklah semua perkara, tapi kebanyakannya begitu.
Contoh; terdetik di hati syukurlah anak2 dah lama tak demam.
Tup2 malam tu atau esok pasti salah seorangnya demam.
Baru2 ni terdetik di hati, camne la nak cerai susu dengan si kecil ni.
Kalau kena kursus bermalam 2,3 hari mungkin lebih mudah kot.
Padahal masa fikir tu memang tau dah agak mustahil la kena kursus bermalam di luar sebab selalunya cikgu kecik macam saya ni kursus dekat2 saja.
Tup2 semalam dapat surat arahan kursus di Kedah 3 hari 2 malam.
Urut dada sat.
Bukan sebab kena pergi kursus, tapi sebab betapa cepatnya ia berlaku.
Allahu Rabbi..
Terus ingatkan diri sila jangan cakap bukan2 ye selepas ini.
Susahnya nak kawal mulut kan.
Tapi usaha la demi kebaikan keluarga.
Ok, mula berfikir yang indah2 dan baik2.
Kita mulakan dengan baby girl 2014..

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥